Jocuri Elimina Cuburile


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Elimina Cuburile

Descriere: Elimina Cuburile este un joc de logica foarte nou, in care trebuie sa iti pui mintea la contributie si sa elimini cuburile de culoare rosie. Cele de culoare verde trebuie sa ramana pe pozitie. Foloseste diverse miscari logice pentru a elimina de pe suprafata de joc toate obiectele de culoare rosie. In fiecare nivel ai un numar limitat de taieturi pe care le poti face. Joaca si alte jocuri logice pe Pezo.ro, jocuri similare cu Elimina Cuburile.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul de logica Elimina Cuburile. Traseaza cu mouse-ul elementele ce vrei sa le tai.
Publicitate

Jucati acum Elimina Cuburile doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Elimina Cuburile - Jocuri pentru copii

Elimina Cuburile Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Elimina Cuburile pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Elimina Cuburile este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Elimina Cuburile, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cuburi, Jocuri de logica, Jocuri de eliminat cuburi, Jocuri logice cu cuburi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Elimina Cuburile pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games