Jocuri Elimina Teroristi


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Elimina Teroristi

Descriere: In timpul unei aparitii in public a celor doi candidati la presedentia Americii, Obama si Mc Cain, a avut loc un atentat terorist. Tu trebuie sa alegi unul dintre cei doi candidati sa iesi pe strada si sa infrunti teroristii care au impanzit strazile orasului. Pe strazi o sa gasesti atat munitie cat si arme mai performante. Ai grija sa nu omori civili pentru ca o sa ti se scada din punctaj. Tinteste capul teroristilor pentru a-i elimina din prima.
Control: foloseste click dreapta pentru a trage, Space pentru a te piti, R pentru a reincarca arma si C pentru a alege arma
Publicitate

Jucati acum Elimina Teroristi doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Elimina Teroristi - Jocuri pentru copii

Elimina Teroristi Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Elimina Teroristi pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Elimina Teroristi este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Elimina Teroristi, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu teroristi, Jocuri teroristi, Jocuri cu obama, Jocuri obama, Jocuri impusca teroristi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Elimina Teroristi pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games