Jocuri Eroii Fortei Strike


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Eroii Fortei Strike

Descriere: Lumea stiintei este sub atac! Esti un om de stiinta care este in pericol. Tocmai ai descoperit cateva formule revolutionare care vor ajuta tara ta. Insa, printre cei care au aflat despre descopeririile tale sunt si cativa inamici ai tarii tale. Acum, ei incearca sa te elimine pe tine, si odata cu tine si aceste formule secrete. Incearca sa scapi cu viata. Cauta arme, foloseste-le, impusca-ti inamicii si incearca sa supravietuiesti pana vin ajutoare. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, sagetile de la tastatura, tastele "Q", "E" si "R"
Publicitate

Jucati acum Eroii Fortei Strike doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Eroii Fortei Strike - Jocuri pentru copii

Eroii Fortei Strike Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Eroii Fortei Strike pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Eroii Fortei Strike este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Eroii Fortei Strike, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri de actiune, Jocuri actiune, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu lupte, Jocuri lupte, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Eroii Fortei Strike pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games