Jocuri Eroul Invizibil


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Eroul Invizibil

Descriere: Te afli in al doilea razboi mondial si este un lunetist din armata Uniunii Sovietice. Trebuie sa indeplindesti cateva misiuni pentru a-ti ajuta camarazii. Apasa tasta "SPACE" pentru a te uita prin luneta si pentru a vedea dusmanii mai de aproape. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Eroul Invizibil doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Eroul Invizibil - Jocuri pentru copii

Eroul Invizibil Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Eroul Invizibil pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Eroul Invizibil este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Eroul Invizibil, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri copii, Jocuri de baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu lunetist, Jocuri lunetist, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri razboi, Jocuri cu razboi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Eroul Invizibil pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games