Jocuri Eroul Lunetist


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Eroul Lunetist

Descriere: Faci parte din Beretele Verzi si tocmai ai primit o misiune. Ai fost infiltrat intr-o baza militara inamica unde trebuie sa ii elimini pe toti soldatii pe care ii poti tinti cu pusca cu luneta. Ai grija sa te ascunzi de fiecare data dupa ce tragi cu pusca pentru a nu fi localizat si impuscat. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE", tasta "A" si tasta "S"
Publicitate

Jucati acum Eroul Lunetist doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Eroul Lunetist - Jocuri pentru copii

Eroul Lunetist Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Eroul Lunetist pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Eroul Lunetist este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Eroul Lunetist, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Eroul Lunetist pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games