Jocuri Evadarea Agentului


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Evadarea Agentului

Descriere: Agent Kim are nevoie de ajutorul tau. Ea a fost rapita si acum incearca sa evadeze dintr-o baza militara. A avut insa ghinion, si indata ce evadat s-a declansat alarma. Acum, toate unitatile militare sunt pe urmele ei, si au ordin sa o aduca inapoi cu orice pret. Ajut-o sa scape de cei ce o urmaresc. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE", tastele "A", "S", "D", "W", "1", "2", "3" si "4"
Publicitate

Jucati acum Evadarea Agentului doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Evadarea Agentului - Jocuri pentru copii

Evadarea Agentului Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Evadarea Agentului pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Evadarea Agentului este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Evadarea Agentului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri amuante, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu agenti, Jocuri agenti, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Evadarea Agentului pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games