Jocuri Excursie La Paris


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri Dress Up > Excursie La Paris

Descriere: Cassandra si prietena ei cea mai buna, Caroline, s-au decis sa isi ia o scurta vacanta si sa petreaca ceva timp impreuna. Dupa ce s-au consultat au ajuns la concluzia ca nici una nu a vazut faimosul Paris. Asa ca, s-au hotarat sa isi cumpere doua bilete de avion intr-acolo. Problema lor cea mai mare este insa, vestimentatia pentru ca cele doua prietene vor sa arate foarte bine la Paris au nevoie de ajutorul unor profesionist, asa ca tine. Da-le o mana de ajutor fetelor si o sa iti fie recunoscatoare. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Excursie La Paris doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Excursie La Paris - Jocuri pentru copii

Excursie La Paris Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Excursie La Paris pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Excursie La Paris este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Excursie La Paris, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri cu excursie, Jocuri excursie, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Excursie La Paris pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games