Jocuri Extreme Cargo Transporter


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tancuri > Extreme Cargo Transporter

Descriere: VitalityGames a lansat un super joc cu incarcatura si super camioane/ monster truck. Incearca acum Extreme Cargo Transporter si testeaza-ti abilitatile de sofer transportand o incarcatura mai diferita de aceasta data, catre destinatie. Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci camionul si incearca sa balansezi camionul in asa fel incat sa nu cada incarcatura. Incepe cu un transporter rusesc diesel si incearca sa termini primele nivele cu incarcatura indicata de joc. In urmatoarele nivele poti debloca monster truck-uri mult mai puternice. Da tot ce ai mai bun ca sa iti imbunatatesti abilitarile de condus si sa ajungi cel mai bun sofer de pana acum. Joaca toate cele 10 nivele. Distractie placuta si incearca si alte jocuri gratis online aici pe pezo.ro!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci camionul si incearca sa balansezi camionul in asa fel incat sa nu cada incarcatura.
Publicitate

Jucati acum Extreme Cargo Transporter doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Extreme Cargo Transporter - Jocuri pentru copii

Extreme Cargo Transporter Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Extreme Cargo Transporter pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Extreme Cargo Transporter este un joc din categoria Jocuri Cu Tancuri unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Extreme Cargo Transporter, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Camion, Monster truck, Transporter, Incarcatura, Extreme cargo transporter, Vitalitygames, 1 player,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Extreme Cargo Transporter pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games