Jocuri Fashion Day


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Fashion Day

Descriere: Si uite ca a ajuns si la Vienna.Clara are de prezentat niste tinute pentru o agentie de modeling.A fost adusa cu avionul personal al firmei si dusa direct la hotel pentru a se odihni putin.Ea vrea sa faca impresie foarte buna si asa ca ne-a cerut ajutorul noua pentru a alege prima tinuta.Hai sa o ajutam!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Fashion Day doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fashion Day - Jocuri pentru copii

Fashion Day Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fashion Day pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fashion Day este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fashion Day, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu barbie, Jocuri cu machiaj, Jocuri cu printese, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fashion Day pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games