Jocuri Ferma Fantastica


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Ferma Fantastica

Descriere: In topul preferintelor copiilor au inceput sa apara din ce in ce mai mult aceste jocuri cu ferme . Pentru ca sunt preferate de voi , azi adaugam acest joc ce se intituleaza ferma fantastica , un joc in care tu vei avea grija de tot ce tine o ferma. Trebuie sa manageriezi si sa ai grija de toate bunurile, animalele si bineinteles fructele si legume , care sunt nelipsite de la nicio ferma ce se respecta . Jocul se incadreaza si in categoria download jocuri, jocul putand fi downloadat in versiunea trial inainte de joc sau dupa ce l-ai jucat.
Control: Pentru a tine contabilitatea fermei, va trebui sa foloseste mouse-ul . Tot mouse-ul te va ajuta sa iei cele mai bune decizii , atunci cand te vei duce la shopping pentru a lua cele necesare pentru ferma . La inceput ai si un tutorial care te va invata ce face un fermier .
Publicitate

Jucati acum Ferma Fantastica doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ferma Fantastica - Jocuri pentru copii

Ferma Fantastica Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ferma Fantastica pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ferma Fantastica este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ferma Fantastica, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu ferme, Jocuri management, Jocuri de contabilitate, Jocuri cu animale, Download jocuri, Jocuri de administrat ferma,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ferma Fantastica pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games