Jocuri Ferma Fericita


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Ferma Fericita

Descriere: Prietena noastra Sue,si-a deschis o mica afacere.Are grija de o ferma unde are animale si trebuie sa se ingrijeasca de ele. Se pare ca singura nu prea poate sa le faca pe toate.Asa ca te-a chemat pe tine ca sa o ajuti sa isi multumeasca clientii care vin, vin tot mai multi. Cu cat stau mai putin la rand, cu atat vor fi mai multumiti si vor reveni. Multa bafta!
Control: Pentru a te juca acest joc, se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Ferma Fericita doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ferma Fericita - Jocuri pentru copii

Ferma Fericita Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ferma Fericita pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ferma Fericita este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ferma Fericita, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri fete, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri cu ferme, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri ferme, Jocuri cu vaci, Jocuri vaci, Jocuri cu gaini, Jocuri gaini, Jocuri cu pasari, Jocuri pasari, Jocuri cu porci, Jocuri porci, Jocuri cu oi, Jocuri oi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ferma Fericita pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games