Jocuri Fete Pe Motociclete


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Fete Pe Motociclete

Descriere: Pentru toti iubitorii de motociclete, Vitality Games a lansat o noua provocare pentru baieti si fete. Concureaza cu alte fete foarte bune si incearca sa imbunatatesti modul tau de a conduce o motocicleta. Utilizeaza tastele săgeată pentru a echilibra motocicleta si incearca sa ajungi primul la linia de sosire. După fiecare 5 nivele sunt deblocate motociclete noi şi motoare noi, pentru o mai bună performanta Imbunatateste abilitatile tale de a conduce, iar daca termini toate cele 23 de nivele, treci pe modul Expert, unde rivalii tai vor conduce cu o viteza mai mare. Speram sa va distrati cu acest joc de aventura, Fete pe motociclete, si incercati intotdeauna sa fiti primul la linia de sosire! Mult noroc!
Control: Folositi tastele sageata.
Publicitate

Jucati acum Fete Pe Motociclete doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fete Pe Motociclete - Jocuri pentru copii

Fete Pe Motociclete Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fete Pe Motociclete pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fete Pe Motociclete este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fete Pe Motociclete, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Motociclete, Vitality Games, conduce, linie de sosire, motoare, modul Expert, viteza, Fete pe motociclete, jocuri cu motociclete, jocuri de condus, jocuri cu biciclete, jocuri copii, jocuri de copii, jocuri gratis,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fete Pe Motociclete pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games