Jocuri Fetita Fermiera


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Fetita Fermiera

Descriere: Ana este o fetita frumoasa din New Jersey! Ea a crescut alaturi de bunicii ei si iubeste sa isi petreaca tiimpul liber in mijlocul naturii. Cand are ocazia, intotdeauna merge la ferma bunicilor, in afara orasului. Astazi Ana este foarte entuziasmata de vremea frumoasa de vara. Alature-te Anei , dar mai intai imbrac-o cu cele mai frumoase haine pe care tu le poti crea.
Control: Foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Fetita Fermiera doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fetita Fermiera - Jocuri pentru copii

Fetita Fermiera Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fetita Fermiera pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fetita Fermiera este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fetita Fermiera, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de copii, jocuri copii, jocuri de imbracat, jocuri dress up, ferma, haine, fermier, imbracaminte, frumusete, fashion, Moda, Copii, distractie,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fetita Fermiera pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games