Jocuri Fetita Si Poneiul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Fetita Si Poneiul

Descriere: Dora este foarte entuziasmata de aceasta noua aventura. A venit la tara pentru a-si vizita bunicii, dar supriza a fost mult mai mare cand a aflat ca ei i-au cumparat un ponei de ziua ei. Dora nu mai are rabdare pana cand va calari poneiul. Alatura-te Dorei si viziteaza locurile noi de la tara, dar ajut-o sa depaseasca si obstacolele. Speram sa va distrati!
Control: space- a sari ; sageata dreapta- a merge mai repede ; sageata stanga- a merge mai incet
Publicitate

Jucati acum Fetita Si Poneiul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fetita Si Poneiul - Jocuri pentru copii

Fetita Si Poneiul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fetita Si Poneiul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fetita Si Poneiul este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fetita Si Poneiul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Ponei, fata, fetita, a calari, ferma, obstacole, jocuri cu fete, jocuri cu animale, jocuri de copiii, jocuri pentru copii, aventura, provocare, copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fetita Si Poneiul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games