Jocuri Foca Tica


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Foca Tica

Descriere: Foca Tica este pregatita de fiecare data sa prinda cati mai multi pesti.Instructorul ei a inscris-o de data aceasta la un concurs.Care foca prinde un anumit numar de pesti va castiga la final medialia de aur plus o gramada de peste. Ajuta instructoru sa o pregateasca din ce in ce mai bine pe Tica si sa reuseasca la concurs.Mult noroc!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Foca Tica doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Foca Tica - Jocuri pentru copii

Foca Tica Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Foca Tica pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Foca Tica este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Foca Tica, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri cu foci, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Foca Tica pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games