Jocuri Fortareata Rebela


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Fortareata Rebela

Descriere: Esti un soldat care tocmai a primit misiunea de a asigura protectia fortaretei rebele. Aduna-ti tot curajul si nu lasa inamicii sa distruga aceasta fortareata extrem de importanta pentru armata din care faci parte. Ai la dispozitie o mitraliera, grenade si multe altele. Bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE" si tasta "R"
Publicitate

Jucati acum Fortareata Rebela doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fortareata Rebela - Jocuri pentru copii

Fortareata Rebela Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fortareata Rebela pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fortareata Rebela este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fortareata Rebela, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fortareata Rebela pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games