Jocuri Fortride Open World


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Fortride Open World

Descriere: Joacate cele mai recente jocuri cu masini 3D online gratis doar pe Pezo.ro. Sa ne punem centura si sa pornim motoarele, lasa adrenalina sa pompeze cu acest joc now exclusive de la BrightestGames.com numit Fortride: Open World. La fel ca în celebrul shooter Fortnite în Fortride: Open World puteți folosi anumite taste ca W, A, S, D și apăsați butonul spațial pentru a construi rampe, curbe și ture și a crea punți peste obstacole. Puteți construi tot ce puteti chiar și o pistă de curse personalizată. Alegeți între 11 mașini diferite, cum ar fi camioane monstru, mașini de curse și autoutilitare, pentru a depăși diferitele obstacole și provocări împrăștiate pe hartă. Mediul este locul tău de joc, folosește-l în avantajul tău! Explorați peisajul vast și descoperiți-le secrete lui. Utilizați și combinați mecanica jocului pentru a urca pe toti multi si obstacolele inalte din joc. Mult noroc la joc baieti si fete sa va distrati online!
Control: Condu si balaseaza masinile cu sagetile de la tastatura. Apasa tastele A,W,S,D pentru a construi diferite rampe. Foloseste tasta spatiu pentru a frana si a folosi nitro. Apasa tasta Q pentru a selecta modul de construcție. Apasa CRT si sagetile stanga si dreapta pentru a alege alte masini. Tasta R i-ti va reseta masina.
Publicitate

Jucati acum Fortride Open World doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fortride Open World - Jocuri pentru copii

Fortride Open World Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fortride Open World pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fortride Open World este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fortride Open World, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Fortride, Fortnite, Jocuri de Construit, Rampe, Viteza, Jocuri 3D,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fortride Open World pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games