Jocuri Fosters Pe Skateboard


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Fosters Pe Skateboard

Descriere: Am pregatit o surpriza pentru toti fanii serialului animat Foster's Home for Imaginary Friends. Alege acum personajul tau favorit, o placa de skateboard si strange cat mai multe stelute! Pentru Anca, un copil special!
Control: Pentru inceput alege stilul de joc dintre Slalom, Freestyle si Big Air. Apoi, trebuie sa iti alegi personajul favorit si placa de skateboard. Foloseste-te de sageti pentru a ghida placa si pentru a strange cat mai multe stelute.
Publicitate

Jucati acum Fosters Pe Skateboard doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fosters Pe Skateboard - Jocuri pentru copii

Fosters Pe Skateboard Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fosters Pe Skateboard pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fosters Pe Skateboard este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fosters Pe Skateboard, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Fosters, Jocuri fosters,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fosters Pe Skateboard pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games