Jocuri Fotbal Preistoric


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Fotbal Preistoric

Descriere: Pe vremea cand fotbalul nu era asa de profesionist ca acum stramosii nostrii foloseau mingea si sutau in ea. Ei se intreceau cu suturi in minge, iar cel ce suta cel mai mult castiga. Acum ai si tu sansa de a testa vechea metoda de "fotbal" a stramosilor in acest joc.
Control: Foloseste MOUSE-UL pana te apropii de minge iar CLICK pentru a suta.
Publicitate

Jucati acum Fotbal Preistoric doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fotbal Preistoric - Jocuri pentru copii

Fotbal Preistoric Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fotbal Preistoric pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fotbal Preistoric este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fotbal Preistoric, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu fotbal, Jocuri cu fotbal preistoric, Jocuri cu fotbalisti, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fotbal Preistoric pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games