Jocuri Fotbal Steaua Rapid


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Fotbal Steaua Rapid

Descriere: Joaca un meci de fotbal foarte tensionat, intre 2 echipe foarte puternice: Steaua - Rapid. Alege-ti echipa cu care doresti sa joci si marcheaza goluri pentru a castiga. Alearga pe tot terenul dupa minge si ai grija sa nu faultezi sau sa primesti vreun cartonas galben sau rosu. Acest joc de fotbal se poate juca si la dublu.
Control: Alearga dupa minge cu ajutorul tastelor directionale si suteaza pe poarta cu tasta ctrl. Tot cu tasta ctrl intri sa iei mingea.
Publicitate

Jucati acum Fotbal Steaua Rapid doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fotbal Steaua Rapid - Jocuri pentru copii

Fotbal Steaua Rapid Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fotbal Steaua Rapid pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fotbal Steaua Rapid este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fotbal Steaua Rapid , te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri fifa, Jocuri cu mingea, Jocuri fotbal, Side kick 2007, Jocuri fotbal multiplayer, Jocuri fotbal la dublu,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fotbal Steaua Rapid pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games