Jocuri Frenzy Hotel


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Frenzy Hotel

Descriere: Visul tau a devenit realitate.Ai ajuns managerul propriului tau hotel.Pe langa alte chestiuni administrative ai hotarat sa muncesti cot la cot cu angajatii.De aceea trebuie sa ai grija ca,clientii tai sa se simta bine cand iau masa sau cand sunt repartizati in camerele lor.Sa se simta bineveniti la hotel!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Frenzy Hotel doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Frenzy Hotel - Jocuri pentru copii

Frenzy Hotel Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Frenzy Hotel pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Frenzy Hotel este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Frenzy Hotel, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu hoteluri, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Frenzy Hotel pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games