Jocuri Frumoasa Cenusareasa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Frumoasa Cenusareasa

Descriere: Cu siguranta, una din cele mai cunoscute printese din istorie este cenusareasa. Ea este un adevarat model pentru multe fete. In acest joc este vorba de seara balului si tu trebuie sa o ajuti sa arate cat mai bine pentru printul ei. Gaseste-i o tinuta frumoasa si machiaz-o astfel incat sa nu o recunoasca nimeni. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Frumoasa Cenusareasa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Frumoasa Cenusareasa - Jocuri pentru copii

Frumoasa Cenusareasa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Frumoasa Cenusareasa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Frumoasa Cenusareasa este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Frumoasa Cenusareasa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri dress up, Jocuri cu dress up, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri cu machiaj, Jocuri machiaj, Jocuri cu cenusareasa, Jocuri cenusareasa, Jocuri cu printese, Jocuri printese, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Frumoasa Cenusareasa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games