Jocuri Fugi De Avalansa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Fugi De Avalansa

Descriere: Tom este un sportiv excelent.Ii place sa fie tot timpu in actiune .De data aceasta a ales zapada de pe munti unde o sa incerce sa nu fie prins de avalansa in timp ce el se da pe snowboarder.O sa intampine cateva obstacole dar speram ca o sa reuseasca.Hai sa vedem de ce este in stare!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza sagetiile de la tastatura si bara space
Publicitate

Jucati acum Fugi De Avalansa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Fugi De Avalansa - Jocuri pentru copii

Fugi De Avalansa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Fugi De Avalansa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Fugi De Avalansa este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Fugi De Avalansa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu zapada, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Fugi De Avalansa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games