Jocuri Furia Serifului


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Furia Serifului

Descriere: Seriful din vestul salbatic este pus pe fapte mari. El vrea sa-si scape oamenii de hoti si de talhari. Ajuta-l sa ii elimine pe toti cei care nu fac ce spune legea. Ai la dispozitie cateva arme si mai multe gloante. Din cand in cand, poti sa te ascunzi pentru a-ti reincarca arma. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tastele "R", "P" si "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Furia Serifului doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Furia Serifului - Jocuri pentru copii

Furia Serifului Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Furia Serifului pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Furia Serifului este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Furia Serifului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu cowboy, Jocuri cowboy, Jocuri cu serif, Jocuri serif, Jocuri actiune, Jocuri de actiune, Jocuri cu actiune, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Furia Serifului pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games