Jocuri Gala Hotel


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Gala Hotel

Descriere: Linda este o tanara absolventa de facultate care tocmai s-a angajat pe vara, la un hotel de lux ca si receptionista pentru ca are nevoie de bani. Aceasta slujba nu este deloc una usoara pentru ca telefonul suna incontinuu si trebuie sa trimiti personalul disponibil sa rezolve fiecare problema. Pregateste-te bine pentru fiecare zi de munca pentru ca ai de aface cu niste clienti foarte insistenti, ei nu vor renunta sa te sune incontinuu. Multa distractie!!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Gala Hotel doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Gala Hotel - Jocuri pentru copii

Gala Hotel Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Gala Hotel pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Gala Hotel este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Gala Hotel, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri cu hotel, Jocuri hotel, Jocuri hotel management, Jocuri cu hotel management, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Gala Hotel pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games