Jocuri Gateste Cu Goofy


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Gateste Cu Goofy

Descriere: Gateste cu Goofy, este cel mai nou joc de gatit mancare pentru personajele renumite din Disney. Ajuta-l pe Goofy sa pregateasca mancarea pentru personajele Disney. Bucataria este o zona in care trebuie sa memorezi ceea ce trebuie sa pregatesti tu apoi. Faceti clic pe client care urmeaza si apoi pregateste mancarea in felul in care doreste clientul. Atunci cand un container este gol, faceti clic pe frigider pentru a-l umple. Spor la gatit!
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc.
Publicitate

Jucati acum Gateste Cu Goofy doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Gateste Cu Goofy - Jocuri pentru copii

Gateste Cu Goofy Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Gateste Cu Goofy pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Gateste Cu Goofy este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Gateste Cu Goofy, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de gatit mancare, Jocuri mancare, Jocuri de facut mancare, Jocuri cu mancare, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri, Jocuri cu mickey, Jocuri pack the house, Jocuri disney, Jocuri pentru copii, Jocuri cu goofy,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Gateste Cu Goofy pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games