Jocuri Gateste File De Peste


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Gateste File De Peste

Descriere: In acest joc vei invata cum sa gatesti cel mai bun file de peste. Fii foarte atenta la explicatiile bucatarului si fa absolut tot ce iti spune. La sfarsit vei gusta un peste facut de tine foarte gustos. Pe viitor vei gati singura, fara a mai fi nevoie sa fie si bucatarul langa tine.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc de gatit. Urmeaza instructiunile scrise ale bucatarului.
Publicitate

Jucati acum Gateste File De Peste doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Gateste File De Peste - Jocuri pentru copii

Gateste File De Peste Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Gateste File De Peste pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Gateste File De Peste este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Gateste File De Peste, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de invatat sa faci mancare, Jocuri cu mancare, Jocuri de facut mancare, Jocuri de gatit mancare, Jocuri de gatit peste,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Gateste File De Peste pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games