Jocuri Glontul 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Te-ai inscris la un concurs de tras cu pistolul si acum trebuie sa te antrenezi din greu pentru a tine piept adversarilor tai. Chiar daca acesta este doar un antrenament, trebuie sa il iei foarte in serios si sa iti perfectionezi abilitatile. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Glontul 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Glontul 2 - Jocuri pentru copii

Glontul 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Glontul 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Glontul 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Glontul 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Glontul 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games