Jocuri Gradina Fericita


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Gradina Fericita

Descriere: In acest joc nou, tu ajuti un prieten care a plecat in vacanta si si-a lasat pe mana ta propria livada. Tu trebuie sa ai grija sa sapi pamantul, sa pui semintele, care pot fi de mai multe tipuri: mere, pere, banane, portocale si altele. Dupa ce pui semintele in pamant trebuie sa te ocupi de acestea si sa le uzi regulat pentru a ajuta pomii sa creasca cat mai repede. Dupa ce pomii cresc vei culege fructele si le vei vinde. Insa, tot acest proces nu este asa de usor cum pare pentru ca este contratimp. Asa ca, grabeste-te!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Gradina Fericita doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Gradina Fericita - Jocuri pentru copii

Gradina Fericita Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Gradina Fericita pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Gradina Fericita este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Gradina Fericita, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri fructe, Jocuri cu fructe, Jocuri gradina, Jocuri cu gradina, Jocuri cu pomi, Jocuri pomi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Gradina Fericita pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games