Jocuri Gradina Magica A Dorei


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Gradina Magica A Dorei

Descriere: Micuta Dora este mereu in actiune. Astazi s-a hotarat sa ii faca o surpriza bunicii ei si sa se ocupe de gradina din spatele casei. Ea insa, are nevoie de ajutorul tau. Treaba ta este sa plantezi seminte de porumb, floarea-soarelui, rosii, pepene verde si multe altele. Apoi, trebuie sa le pui ingrasamant si sa le uzi regulat pana cand vor creste mari. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Gradina Magica A Dorei doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Gradina Magica A Dorei - Jocuri pentru copii

Gradina Magica A Dorei Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Gradina Magica A Dorei pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Gradina Magica A Dorei este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Gradina Magica A Dorei, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratsi, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu flori, Jocuri flori, Jocuri gradina, Jocuri cu gradina, Jocuri cu dora, Jocuri dora, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Gradina Magica A Dorei pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games