Jocuri Hai La Veterinar


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Hai La Veterinar

Descriere: Sasha si-a deschis un cabinet veterinat chiar in oraselul nostru.Ea este o doctorita deosebita si foarte priceputa.Ii plac animalele enorm de aceea are acasa 3 catelusi si 4 pisici.Anul acesta doreste sa se extinda cu cabinetul dar are nevoie de un ajutor.Deoarece are foarte multi pacienti,nu reuseste sa se descurce cu toti.Hai sa vedem cum am putea sa o ajutam.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Hai La Veterinar doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Hai La Veterinar - Jocuri pentru copii

Hai La Veterinar Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Hai La Veterinar pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Hai La Veterinar este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Hai La Veterinar, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu catei, Jocuri cu doctori, Jocuri cu veterinari, Jocuripezo, Jocuri pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Hai La Veterinar pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games