Jocuri Handyman


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Impusca-ti rivalii folosindu-te de armele tale: un pistol, o pusca si o mitraliera. Completeaza cele sase misiuni si ai grija de dusmanii tai in stilul mafia. Ai grija sa nu stai foarte mult la vedere pentru ca sa nu fi tinta inamiciilor tai. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE" si tastale "1", "2" si "3"
Publicitate

Jucati acum Handyman doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Handyman - Jocuri pentru copii

Handyman Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Handyman pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Handyman este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Handyman, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu mafia, Jocuri mafia, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Handyman pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games