Jocuri Heavy Trailers


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tancuri > Heavy Trailers

Descriere: Joaca online cel mai bun joc 2d si 3d cu camioane si monster truck-uri cu incarcatura. VitalityGames a lansat jocul "Heavy Trailers". Experimenteaza acum bucuria de a conduce un monster truck cu incarcatura. Foloseste-ti abilitatile de sofer si livreaza butoaiele la destinatie. Demonstreaza ca esti in stare sa duci incarcatura la destinatie fara sa o pierzi pe drum. Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci masina si sa pastrezi distanta optima intre masina si trailer. Termina toate cele 16 nivele si distreaza-te la maxim! Pezo.ro te asteapta cu o gama variata de jocuri flash gratis online.
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci masina si sa pastrezi distanta optima intre masina si trailer.
Publicitate

Jucati acum Heavy Trailers doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Heavy Trailers - Jocuri pentru copii

Heavy Trailers Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Heavy Trailers pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Heavy Trailers este un joc din categoria Jocuri Cu Tancuri unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Heavy Trailers, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Trailer, Incarcatura, Monter truck, Camion, Transport, Cursa, Pezo, 1 player, Masina,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Heavy Trailers pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games