Jocuri Hotel Management


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Hotel Management

Descriere: Bine ai venit in noul tau hotel! Aici te ocupi cu managementul hotelului si trebuie sa iti incanti clientii cu serviciile tale cum poti mai bine si cat de repede poti! Fa-i sa fie fericiti si vei primi mult bacsis. Insa, ai grija sa nu ii faci sa astepte prea mult, pentru ca s-ar putea ca sa aleaga alt hotel, si atunci nu mai este profitabila afacerea ta.
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Hotel Management doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Hotel Management - Jocuri pentru copii

Hotel Management Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Hotel Management pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Hotel Management este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Hotel Management, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pezo, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri hotel, Jocuri cu hotel, Jocuri manager hotel, Jocuri cu manager hotel,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Hotel Management pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games