Jocuri Hotul De Acadele


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Hotul De Acadele

Descriere: De aceasta data tu esti personajul negativ in acest joc, si anume esti insusi hotul de acadele care incearca sa fure acadelele lasate pe o carare, din padure, de catre doi fratiori. Incearca sa furi cat mai multe inainte ca ei sa se intoarca sa vada ce se intampla. Daca se intorc ai grija sa nu te mai apleci dupa acadele pentru ca vei fi observat. Pentru a avea un final diferit de fiecare data, incearca sa ai un scor diferit. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Hotul De Acadele doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Hotul De Acadele - Jocuri pentru copii

Hotul De Acadele Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Hotul De Acadele pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Hotul De Acadele este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Hotul De Acadele, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu lupi, Jocuri lupi, Jocuri cu bomboane, Jocuri bomboane,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Hotul De Acadele pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games