Jocuri Hraneste Pasarile


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Hraneste Pasarile

Descriere: Janice iubeste foarte mult pasarile si a primit o slujba la un magazin de animale. Ea trebuie sa aiba grija de pasarile exotice si sa le satisfaca toate dorintele. Vrei sa o ajuti pe Janice sa hraneasca pasarile? Fructele sunt deja taiate pe masa, dar trebuie sa ai grija sa dai fructele potrivite fiecarei pasari. Incearca sa le hranesti in timp util, altfel ele se enerveaza si pleaca. Mult succes!
Control: Foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Hraneste Pasarile doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Hraneste Pasarile - Jocuri pentru copii

Hraneste Pasarile Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Hraneste Pasarile pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Hraneste Pasarile este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Hraneste Pasarile, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu mancare, jocuri cu animale, jocuri de hranit, animale, pasari, mancare, copii, a hrani, jocuridevanatoare, fructe, banane, struguri, kiwi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Hraneste Pasarile pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games