Jocuri Iarna Pe Motocicleta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Iarna Pe Motocicleta

Descriere: Ultimul joc adaugat pe pezo.ro este un joc pe zapada (daca tot a venit sezonul rece). Ce spuneti de un motocross pe zapada? Daca te crezi bun la asa ceva, te provocam acum sa incerci jocul gratis online cu motociclete, Iarna pe motocicleta. Jocul prezinta 10 nivele in care tu vei putea sa demonstrezi cat de bine te ti pe motocicleta. In joc vei da si peste obstacole miscatoare si grămezi mari de zăpadă. Misiunea ta e sa supravietuiesti si sa cuceresti toate obstacolele din calea ta in cel mai rapid mod. La fiecare 3 nivele castigate se va debloca inca o motocicleta mult mai puternica decat cea precedenta. Fa cateva cascadorii ca sa te distrezi la maxim si incearca sa ajustezi viteza la drumul pe care il parcurgi. Distreaza-te acum si aici cu jocul gratis Iarna pe motocicleta. Mult noroc pe pezo.ro.!
Control: Foloseste sagetile de la tastatura ca sa conduci motocicleta. Space -a sari.
Publicitate

Jucati acum Iarna Pe Motocicleta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Iarna Pe Motocicleta - Jocuri pentru copii

Iarna Pe Motocicleta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Iarna Pe Motocicleta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Iarna Pe Motocicleta este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Iarna Pe Motocicleta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu motociclete, Jocuri distractive, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri pentru baieti si fete, Iarna pe motocicleta, Motocicleta, Iarna, Viteza, Gramezi de zapada, Zapada, Obstacole, Sezon rece, Pezo.ro, 1 player,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Iarna Pe Motocicleta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games