Jocuri Iepurele Lunetist


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > Iepurele Lunetist

Descriere: In acest joc trebuie sa il ajuti pe Iepurele lunetist sa impuste toti inamicii sai, folosindu-se de o pusca cu luneta. El, trebuie sa treaca de mai multe nivele, fiecare nivel avand o dificultate din ce in ce mai ridicata. Ai grija sa te misti repede pentru ca fiecare nivel este contratimp. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Iepurele Lunetist doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Iepurele Lunetist - Jocuri pentru copii

Iepurele Lunetist Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Iepurele Lunetist pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Iepurele Lunetist este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Iepurele Lunetist, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu iepuri, Jocuri iepuri, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Iepurele Lunetist pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games