Jocuri Imbraca Pe Katie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Imbraca Pe Katie

Descriere: Imbrac-o pe Katie explorandu-i camera si gasindu-i hainele ascunse. Da click pe obiectele din camera pentru a gasi piesele de haine ascunse. Vei gasi in fiecare sertar, in cufar si chiar sub perne foarte multe haine si accesoii dragute care i se vor potrivi de minune! Daca vrei sa renunti la o haina sau la un accesoriu care deja in are Katie doar da click pe el. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Imbraca Pe Katie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Imbraca Pe Katie - Jocuri pentru copii

Imbraca Pe Katie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Imbraca Pe Katie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Imbraca Pe Katie este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Imbraca Pe Katie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri dress up, Jocuri cu dress up, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri cu catelusi, Jocuri catelusi, Jocuri caini, Jocuri cu caini, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Imbraca Pe Katie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games