Jocuri Imbracaminte De Ziua Recunostintei


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Imbracaminte De Ziua Recunostintei

Descriere: Anul acesta de ziua Recunostintei,Mihaela doreste sa aiba o tinuta speciala si foarte frumoasa. Mama ei a invitat foarte multa lume la masa printre care si pe prietenul ei Marc.Este un baiat cool si foarte in pas cu moda.De aceea Mihaela doreste sa il impresioneze cu haine si coafura ei. Dar cu toate pregatelile prin bucatarie, a uitat complet sa isi aleaga tinuta din timp.Acum este in criza de timp si are nevoie de ajutor. Fi chiar tu ajutorul ei si ajut-o sa impresioneze pe toti la masa.Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Imbracaminte De Ziua Recunostintei doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Imbracaminte De Ziua Recunostintei - Jocuri pentru copii

Imbracaminte De Ziua Recunostintei Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Imbracaminte De Ziua Recunostintei pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Imbracaminte De Ziua Recunostintei este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Imbracaminte De Ziua Recunostintei, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri gratis, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu haine, Jocuri cu imbracat, Jocuri cu barbie, Jocuripezo, Jocuri pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Imbracaminte De Ziua Recunostintei pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games