Jocuri Impusca Baietii Rai


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri Cu Impuscaturi > Impusca Baietii Rai

Descriere: In acest joc il ajuti pe unul dintre faimoasele personaje Matrix ca sa scape omenirea de baietii rai. Insa, va avea multe obstacole, pentru ca, cu toate ca este un luptator iscusit, multi baieti rai vor incerca sa-l omoare. Ajuta-l sa scape cu viata.
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura, mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Impusca Baietii Rai doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Impusca Baietii Rai - Jocuri pentru copii

Impusca Baietii Rai Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Impusca Baietii Rai pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Impusca Baietii Rai este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Impusca Baietii Rai, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri matrix, Jocuri cu matrix,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Impusca Baietii Rai pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games