Jocuri In Aventura Cu Diego


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > In Aventura Cu Diego

Descriere: Diego a plecat intr-o aventura in tara de zapada.Acolo a intalnit ursi polari,foci,balene.Trebuie sa indeplineasca unele sarcini.Va trebui sa treaca o apa cu ajutorul unor forme in gheata trebuie sa fie atent pe ce culoare trebuie sa sara ca sa poata sa ajunga pe partea cealalta.Va mai avea cateva aventuri dar va lasam pe voi sa le redescoperiti! Mult noroc!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum In Aventura Cu Diego doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

In Aventura Cu Diego - Jocuri pentru copii

In Aventura Cu Diego Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii In Aventura Cu Diego pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. In Aventura Cu Diego este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul In Aventura Cu Diego, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri de baieti, Jocuri cu diego, Jocuri cu barbie, Jocuri pezo, Jocuripezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri In Aventura Cu Diego pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games