Jocuri Inarmat Cu Aripi


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Inarmat Cu Aripi

Descriere: Inarmat cu Aripi este a patra parte a unei serii celebre de jocuri cu actiune si aventura. Esti un erou cazut de pe pamant si cauta sa invinga raul care incerca sa distruga planeta noastra. Jocul are 15 nivele foarte palpitante si pline de actiune. Lupta-te pana la capat cu fruntea sus si recastiga pacea pe planeta pamant!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura, A pentru a ataca. In timpul jocului va arata exact ce taste se folosesc pentru a va putea juca.
Publicitate

Jucati acum Inarmat Cu Aripi doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Inarmat Cu Aripi - Jocuri pentru copii

Inarmat Cu Aripi Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Inarmat Cu Aripi pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Inarmat Cu Aripi este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Inarmat Cu Aripi, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri online, Jocuri cu batai, Jocuri de actiune, Jocuri cu sabia, Jocuri de aventura, Jocuri aventura,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Inarmat Cu Aripi pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games