Jocuri Incarcatorul De Marfa 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Incarcatorul De Marfa 3

Descriere: Incarcatorul de Marfa 3 se reintoarce cu o provocare mult mai mare si nivele mai frumoase. Este timpul ca eroul nostru Galben sa incarce marfa in masina din cele mai grele pozitii. Incercati si voi cele 30 de niveluri si incarcati marfa in cel mai scurt timp posibil. Spor la munca!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a conduce tractorul de marfa sau tastele A (pentru stanga) si D (pentru dreapta). Mouse-ul se foloseste pentru a prinde marfa cu ajutorul magnetului.
Publicitate

Jucati acum Incarcatorul De Marfa 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Incarcatorul De Marfa 3 - Jocuri pentru copii

Incarcatorul De Marfa 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Incarcatorul De Marfa 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Incarcatorul De Marfa 3 este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Incarcatorul De Marfa 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu magneti, Jocuri de incarcat marfa, Jocuri curier rapid, Jocuri cu utilaje, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri nou,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Incarcatorul De Marfa 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games