Jocuri Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Biciclete > Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2

Descriere: Joaca cele mai recente jocuri exclusive de la Brightestgames.com gratis doar pe pezo.ro online. Sa inceapa distaractia cu acest joc de intrecere cu motocicle, motocrosuri si scutere numit Motocross Forest Challenge 2. In al doilea episod Incercari cu Motocrosuri prin Padure 2 va veti intrece alaturi de inca 4 motciclisti in 15 nivele intense și uluitoare. Accelereaza pe rampe și faceți cele mai rapide răsturnări pentru a putea termina si ajunge primul la linia de sosire. Fiecare motocicleta va fi diferită în ceea ce privește controlul, deoarece sunt diferite in greutatea ,puterea, accelerația. Colectează monedele de aur de pe fiecare nivel. Face-ti imbunatatiri la bicicletele voastre in garaj crescand putearea motorului . Apăsați tasta Shift pentru a folosi nitro și a creste viteza motocicletelor. Bucurați-vă de unele dintre cele mai bune jocuri de biciclete și motorete online si sa va distrati la maxim doar pe pezo.ro!
Control: Foloseste sagetile sa conduci si sa balansezi motocicletele. Apasa space pentru a frana si shitft pentru a folosi nitro.
Publicitate

Jucati acum Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2 - Jocuri pentru copii

Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Biciclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Motociclete, intreceri, prin padure, Biciclete, Motorete, Viteza,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Incercari Cu Motocrosuri Prin Padure 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games