Jocuri Incidente Auto


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri De Actiune > Incidente Auto

Descriere: In acest joc va trebui sa produci aceste incidente , in care tu va trebui sa iti alegi un auto la alegere : o masina ,o motocicleta sau un atv . Dupa ce ai urmat acest pas , vei merge pe pista speciala unde se produc aceste incidente.
Control: In acest joc vei folosi mouse-ul pentru a seta puterea si directia trambulinei . Trebuie sa realizezi un incident cat mai perfect, incercand sa tintesti punctul din mijloc, pentru a putea obtine un punctaj cat mai mare .
Publicitate

Jucati acum Incidente Auto doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Incidente Auto - Jocuri pentru copii

Incidente Auto Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Incidente Auto pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Incidente Auto este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Incidente Auto, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu incidente, Jocuri auto, Jocuri cu scutere, Jocuri de facut accidente,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Incidente Auto pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games