Jocuri Incidentul Carveola


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Incidentul Carveola

Descriere: O noua lume a fost descoperita. I s-a pus numele Carveola. Generalul Stem te-a nominalizat pe tine si echipa ta pentru a asigura securitatea pe aceasta lume. Incearca sa impusti toti extraterestrii care incearca sa te atace. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tastele de la "1" la "4"
Publicitate

Jucati acum Incidentul Carveola doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Incidentul Carveola - Jocuri pentru copii

Incidentul Carveola Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Incidentul Carveola pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Incidentul Carveola este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Incidentul Carveola, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu monstri, Jocuri monstri, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Incidentul Carveola pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games