Jocuri Inghetata De Ciocolata


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Inghetata De Ciocolata

Descriere: In acest joc de gatit vei invata cum sa gatesti o inghetata de ciocolata , folosind ingredientele pe care le foloseste orice bucatar-patiser . Crezi ca poti gati o inghetata mult mai buna decat cea a unui bucatar profesionist ? Incearca si vei vedea rezultatul.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a gati inghetata de ciocolata.
Publicitate

Jucati acum Inghetata De Ciocolata doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Inghetata De Ciocolata - Jocuri pentru copii

Inghetata De Ciocolata Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Inghetata De Ciocolata pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Inghetata De Ciocolata este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Inghetata De Ciocolata, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de gatit inghetata, Jocuri de facut inghetata, Jocuri cu inghetata, Jocuri de gatit, Jocuri cu bucatari, Jocuri patiseri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Inghetata De Ciocolata pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games