Jocuri Inghetata Delicioasa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Inghetata Delicioasa

Descriere: Mirela are de gand sa pregateasca o inghetata delicioasa.Are invitati niste prieteni in seara aceasta si la desert vrea sa ii uimeasca cu reteta ei.Are nevoie de putin ajutor la pusul ingredientelor si invartitul cu mixerul dar in rest cred ca se va descurca de minune.Fi ajutorul ei in bucatarie.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Inghetata Delicioasa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Inghetata Delicioasa - Jocuri pentru copii

Inghetata Delicioasa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Inghetata Delicioasa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Inghetata Delicioasa este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Inghetata Delicioasa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu mancare, Jocuri cu inghetata, Jocuri cu bucatari, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Inghetata Delicioasa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games