Jocuri Inghetata La Comanda


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Inghetata La Comanda

Descriere: Lucrezi la o cofetarie unde se serveste inghetata. Tu va trebui sa aranjezi inghetata in cupe cat mai frumos, pentru a atrage privirile si celui mai pretentios client. Ai grija, daca vei gresi reteta din dreapta vei plati banii din buzunarul tau.
Control: Folosete MOUSE-UL pentru a face inghetata.
Publicitate

Jucati acum Inghetata La Comanda doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Inghetata La Comanda - Jocuri pentru copii

Inghetata La Comanda Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Inghetata La Comanda pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Inghetata La Comanda este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Inghetata La Comanda, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu inghetata, Jocuri de inghetata, Jocuri pentru gatit, Jocuri cu gatit, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Inghetata La Comanda pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games